opc_loader

Wensenlijst

Keiko Peeling

"Vernieuwend”

100% natuurlijk, Geen vullers en absoluut geen kleurstoffen.
Een biologische basis voor een huidscrub voor gezicht. Ook voor de gevoelige, dunne en verslapte huid. Deze basis van haver, fenegriek, gele klei en Hematiet maak je een peeling helemaal op maat. (lees onder verder)

24,14
Zet op wensenlijst
Extra informatie

Avena Savita (Haver): Om te exfoliëren en door het wrijven komen de prachtige werkstoffen “los” waardoor het verder werkt op huidherstel, celvernieuwend en pH regulerend. De oliën die vrijkomen is rijk aan tocopherolen en tocotrienolen dit zijn antioxidanten en zijn in staat om schadelijke vrije radicalen te neutraliseren.

Vrije radicalen ontstaan ook door invloeden van buitenaf. Denk aan make-up, alcohol, medicijngebruik, verontreinigde lucht, roken, maar vooral stress. Ook een teveel aan UV-straling heeft invloed op de hoeveelheid vrije radicalen in je lichaam en zelfs sporten zorgt voor de vorming van vrije radicalen.

Een teveel aan vrije radicalen in je lichaam kan ervoor zorgen dat allerlei lichaamsprocessen worden verstoord. Vrije radicalen vallen belangrijke moleculen in je lichaam aan, zoals proteïnes en lipiden.

Een van de belangrijkste proteïnen in ons lichaam is ons DNA. DNA kan dus ook door toedoen van vrije radicalen worden beschadigd waardoor er onjuiste informatie wordt doorgegeven tijdens de celdeling. Zo kunnen lichamelijke ongemakken en ziektes ontstaan. Cellen raken dus beschadigd waardoor ze hun werk niet meer goed kunnen doen.

Fenegriek: Fenegriek zorgt voor een verhoogde aanmaak van cellen die belangrijk zijn in ons immuunsysteem, genaamd antilichamen. Hierdoor wordt de invasie van lichaamsvreemde stoffen en de schade die deze kan veroorzaken minder succesvol.De hoge concentratie antioxidanten in fenegriek vermindert ontsteking aan onze weefsels en gewrichten. Daarom kan het bijdragen in de genezing van huidproblemen. De Lecitine in de huid helpt de huid het vochtbalans te reguleren.

Gele Klei: De meest gebruikte geneeskrachtige cosmetische klei is de gele klei. Dankzij de unieke chemische samenstelling wordt door dermatologen aangewezen voor de correctie van de oneffenheden van de huid en voorkomt huidziekten. Gele klei absorbeert afvalstoffen, neutraliseert de werking van schadelijke micro-organismen. Toepasselijk bij vale, vermoeide huid. Geeft zuurstof aan de huid, neemt toxinen op, maakt rimpels glad, verjongt, zuivert en verzacht de huid, maakt de huid strakker en elastischer.

Hematiet: Is rijk aan ijzer en geeft de huid alle kracht van de aarde om het huidweefsel te versterken. Hematiet vertoont krachtige anti-rimpelwerking en helpt de productie van goede kwaliteit en functioneel collageen te optimaliseren, waardoor rimpels worden opgevuld, voor een opvullend effect op de huid. Het van steen afkomstige mineraal is rijk aan ijzer en heeft een verstevigende en versterkende werking op de huid en regenereert de huid. Dit mineraal werkt eigenlijk om de collageensynthese te stimuleren - de eiwitten waaruit ons bindweefsel bestaat - die de huid tonen en versterken, wat resulteert in een gezonde, jonger uitziende teint. Het helpt de huid de dichtheid te herstellen en de stevigheid van binnenuit terug te krijgen. 

Uiteraard kun je dit met alles mengen.  Als recept kun je de Keiko gebruiken:

2 pompjes Noya
4 druppels Skin Lumino
1 pompje Liposomen
Klein schepje Keiko

Beoordelingen (0)
Keiko Peeling heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Keiko Peeling


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items
24,14