opc_loader

Menu

Thuisstudie

Leer de Holistische Bashya® Technieken

Werken volgens oude rituelen, heilzame kruiden en olien. Technieken uit verschillende culturen nieuwe en ancient. Natuurgeneeskundige werkstoffen, therapeutische stenen in verschillende vormen en werking om te komen tot de prachtigste resultaten. Alles komt samen in een Bashya Behandeling. De lesdagen zijn in kleine groepen incl. lunch, drinken, producten, lesboek en een certificaat! Voor iedereen die geintresseerd is in Bashya Holistic Care & Lifestyle. 

Zou jij je graag willen verdiepen in holistische behandeltechnieken voor in jouw praktijk? Vaak heeft men al wat trainingen gevolgd maar weet nog niet hoe deze te verbinden met elkaar. Bashya biedt deze mogelijkheid en leert jouw behandeltechnieken (en behandelingen) die makkelijk te integreren zijn in jouw bestaande behandelingen en praktijk maar ook helemaal op zich zelf kunnen staan. Technieken als coaching, acupressuur / punctuur, kleurentherapie, meditatie, aromatherapie, chakra/meridianenleer, reflexmassages, fytotherapie en meer kan integreren in jouw bestaande behandelingen.

De volgende cursusdagen staan op de agenda:

Cursusdag Mahdi 15 mei
Wegnemen van overprikkeling, innerlijk onrust & angstige gevoelens

Een fijne behandeling waar aromatherapie, ademshalingstechniek, meditatie, acupressuur en massagetechnieken samenkomen. Deze behandeling kan op zichzelf staan maar zeker ook geintegreerd worden in een al bestaande behandeling. 

Aanvang 10.00 tot 16.00 
's morgens theorie, 's middags praktijk

Geef je nu op dan zie we elkaar op maandag 15 mei >

Groepen tot max. 4 personen.
Vol=Vol dus boek op tijd dan weet je zeker dat je erbij bent.

12 Artikelen