opc_loader

Wensenlijst

BaiShen Skin en Spirit Cleanser

BaiShen is een zeer energetisch product die zich richt op Skin en Spirit. Een uniek gezichtsverzorgings-product  geïnspireerd op het eeuwenoude Chinese ritueel voor het reinigen van iemands "shen" - of emotioneel gewicht. Slechts een paar druppels doen al heel veel! 

Je kan een paar druppels mengen met de Moana Face Wash of Arata Stap 1 Reinigingsmelk. Wat ook kan is dat je een paar acupressuurpunten in het gezicht behandeld alvorens je de Reiniging uitvoert.

Wat ook heel fijn is is om een paar druppels in de palm van de handen te doen en je lichaam "af te strijken" voor het schoonmaken van je eigen energieveld.

26,50
Zet op wensenlijst
Beschrijving

BaiShen zit boordevol prachtige werkstoffen werkend op Body, Mind & Spirit:

Geranium: Heeft een geweldige opbeurende, kalmerende, bloemengeur. Het is uitstekend voor de huid het is anti bacterieel, anti-oxidant, en harmoniseert de talgklierfunctie. Zijn aromatische invloed helpt negatieve herinneringen los te laten. Het wordt traditioneel gebruikt om de bloedsomloop en het zenuwstelsel te ondersteunen en een groot stuk van de kracht zit in de mogelijkheid om het lichaamsweefsel te revitaliseren. Wond genezend, tegen schimmels, littekens, eczeem, vermoeidheid en couperose

Bergamot:  Verfrist, voedend, versterkend, weerbaarheid vergrotend.. Maakt vrolijk bij angst en depressies Mensen dragen soms een masker van vrolijkheid om de slechte gevoelens over zichzelf te verbergen. Bergamot heeft krachtige reinigingseigenschappen die het energie systeem van het lichaam wakker schudt. Bergamot kan dus heel goed als een natuurlijk antidepressivum worden gezien. Het geeft kracht en moed aan het innerlijke zelf. Bergamot is ook een fijne olie om problemen met een hormonale oorzaak aan te pakken. Een vettige huid, acne en PMS  zijn de symptomen van een verhoogd oestrogeengehalte.

Melalaucablad (tea tree): Beschermt tegen bedreigingen door het milieu en van seizoenen. reinigende en verjongend effect op de huid. Stimuleert een gezonde immuun functie. Bij alle huidirritaties, zuiverend, schimmels en bacteriën. Reinigend voor gedachten, geeft innerlijke kracht en is verhelderend voor de geest.

Selenietpoeder “Stardust”: Absorbeert emotionele disbalans, zeer positieve werking op de huid, helpt hij bij puistjes, acné, huidvlekken en schimmelplekken. herstelt geestelijke en mentale trauma's. Seleniet is een hele spirituele steen welke beschermend, ontspannend en inzicht gevend werkt. Het bevordert harmonie, rust, balans en vrede in jezelf en je omgeving, beschermt en reinigt de aura. Daarnaast geeft Seleniet een ​​gezonde gloed

Aloë Vera: De vitamine A, C en E in dit plantje kunnen de anti-verouderende werking en zijn genezende werking van de beschadigde huid verklaren. Vitamine A, C en E zijn antioxidanten en neutraliseren vrije radicalen. Doorstroming van positieve energie

Elemi: werkt helend op alle lagen van de huid. Versteviging verslapte huid, littekens. Verhoging elasticiteit
van de huid. Helpt de zenuwen te kalmeren, waardoor gevoelens van stress en angst worden verminderd. Bovendien helpt het helderheid te bevorderen en de aandacht te vestigen op een geest die overweldigd of vermoeid is.

Rozemarijn: zuivert lichaam en geest. Werkt het om de bloedsomloop te verbeteren en tonifieert de huid. Een heet kruidige geur, die voor veel mensen een gevoel van vertrouwen opwekt. Geeft een energetische impuls aan ieder proces. Stimuleert daadkracht.

Laurier: Antiseptische, antibiotische en pijnstillende eigenschappen. Element lucht. Dient als brug tussen droom en werkelijkheid. Stimuleert bedrevenheid in spirituele waarneming, verhelderend, verlevendigend, verdrijft negatieve voorstellingen.

Pijnboom:  Verfrist onvriendelijke en negatieve gedachten. Reinigt en verfrist de huid

Wierook:  Vooral heel heilzaam op de huid, het immuunsysteem en het zenuwstelsel. Zuivert van negativiteit, lagere vibraties, leugens en verraad.  Zal gevoelens van verlatenheid en ‘vergeten zijn’ vervangen met de herinnering van liefde en bescherming.

Mirre: anti-infectueus, ontstekingsremmend, antiseptisch, antitumor, samentrekkend en versterkend. Beschermend en herstellend. Mirre kan je beschermen tegen de schadelijke effecten en tegenstellingen en je kracht geven om hier mee om te gaan.

Beoordelingen (0)
BaiShen Skin en Spirit Cleanser heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
BaiShen Skin en Spirit Cleanser


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items