opc_loader

Wensenlijst


Bashya Holistische Behandelingen

Het Concept Van De BASHYA® Behandelingen Gaat Uit Van De Energetische Principes Van De Chinese Geneeskunde. Zij Staan Voor Uiterlijke En Innerlijke Verzorging En Geestelijk Welzijn.


Huidproblemen? Wil je even compleet tot rust komen? Je hoofd helemaal leegmaken? Alle dagelijkse beslommeringen laten voor wat ze zijn? Elk mens is uniek, daarom zijn er geen "standaard" behandelingen. Een Bashya behandeling wordt speciaal voor jou samengesteld op dat moment en wat je huid en lichaam nodig hebben. Uiteraard kun je ook laten ontharen, wenkbrauwen en je wimpers laten verven.
 

Bij Bashya boek je tijd. De helende natuurkrachten van 100% zuivere biologische warme oliën, kruiden, edelstenen, producten en technieken als acupressuur, aromatherapie dragen bij aan een gezond fysiek, mentaal en emotioneel welzijn. 
 

Ook maken we tijdens de behandeling gebruik van therapeutische wikkels welke we in samenwerking met Wikkelcare hebben ontwikkeld. Deze wikkels kunnen tijdens de behandeling in de praktijk worden ingezet bij klachten of om alleen te ontstressen en worden samen met speciale en biologische kruiden of oliën gebruikt passend bij de klacht. Het inbakeren van het lichaam helpt het lichaam te begrenzen, te omarmen en te koesteren. Het werkt regulerend op alle facetten van het mens-zijn en heeft als doel het verzachten of verlichten van lichamelijke en emotionele ongemakken en pijnklachten. 


Bashya Behandelingen zijn uniek en bestaan uit andere handelingen dan u gewend bent in de gewone schoonheidsverzorging. Er zijn geen standaard behandelingen maar een waar schoonheidsritueel welke geheel op maat is samengesteld door uw Bashya Therapeute. Hij/zij zal op een geheel andere wijze komen tot de beste resultaten op uiterlijke verzorging, innerlijke verzorging en geestelijk welzijn met de meest pure eco/bio werkstoffen en prachtige Bashya Technieken. Zij zijn met veel liefde en doordachtzaamheid samengesteld voor u.
 

Betoverend
 

Huidverbetering met prachtige resultaten middels ontspannende technieken, geuren van etherische oliën en verwarmende kruiden. Laat de spanningen achter, ervaar en beleef de rust in uzelf.
 

Prijzen:

Behandelingen:
Kennismakingsbehandeling met bon: € 29.50 (45 minuten)
1 uurs Chou behandeling €60,-
1,5 uur “Cocon” behandeling €90,-
2 uur “Geborgenheid” behandeling € 115,-
30 min “Bijtanken” €30,-

 

Ontharen:
Bovenlip: € 10,-
Kin: € 5,-
Bovenlip en Kin € 12.50
Onderbenen en knieën: € 30.-


Maak vandaag nog een afspraak en kom binnen in de wereld van Bashya.
App ons op 0646610910

  

 

Winkelwagen
Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang €5,- korting

* indicates required
Best verkochte artikelen
Levering

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.