opc_loader

Menu

images/homepage/
images/homepage/iStock-522648407 (1).jpg

Behandelingen op maat

Volledige aandacht voor jou. Behandelingen helemaal op maat om bij te tanken. Dan beperk je je niet alleen tot het kijken naar een specifieke klacht waar je last van hebt. Je kijkt naar jezelf als mens in z’n totaliteit. Want, volgens de holistische visie ben je een eenheid: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.

Dit betekent dat zowel je eet- en leefwijze evenals je emotionele gesteldheid plus ook erfelijke invloeden en externe omgevingsfactoren maken wie je bent en hoe je je voelt. Past alles als een puzzel perfect in elkaar? Dan ben je in harmonie. De energie stroomt vrij door je lijf. Je voelt je fit en vitaal. Je hebt geen lichamelijke en geestelijke klachten.

Je zit gewoonweg goed in je vel.

images/homepage/templatemo_carousel_bg11.jpg

Laat alles maar los

De Bashya praktijk draait om jou. Stap binnen in een wereld vol ontspanning. Laat je meevoeren op een rustgevende reis tijdens een Bashya behandeling. Hoe je je ook voelt en hoe je gezondheid ook is: er is hier ruimte voor jou om te zijn wie je bent. 

Een holistische Bashya behandeling neemt je mee op een reis door verschillende systemen uit de Ayurveda, Chinese elementenleer en de Germaanse geneeskunde, waarbij naast edelstenen, kruiden, de trilling van klank en licht ook gebruik wordt gemaakt van ooraccupunctuur, cognitieve gedragstherapie en EMDR.