opc_loader

Wensenlijst

DE BASHYA PRAKTIJK]  [WAT IS HOLISTISCH]  [CORPORATE WELLCARE]  [SPAGYRIEK] [BURNOUT]  [PURE NATUURKRACHT] [FILOSOFIE]

Holistische Verzorgingen

Welkom om mijn website van Bashya Holistic. Mijn praktijk draait om jou. Want soms is het moment daar, dat je wel wat hulp kan gebruiken. Heel normaal in een mensenleven. Iedereen heeft zijn patronen en die komen vaak nadrukkelijk bovendrijven bij stress, in welke vorm dan ook. Dat kan iets zijn wat al langer aanwezig is en nu alle aandacht vraagt, oud zeer of juist een veranderde situatie.

Onverklaarbare fysieke klachten, angsten, rouw en verdriet, onzekerheden... Het kan verdriet zijn boosheid, onmacht, schaamte, schuldgevoel, onzekerheid etc. Het kan ook zijn dat fysieke klachten verbonden zijn met deze emoties die steeds weer de kop opsteken. Het zelf doorbreken van patronen is vaak lastig omdat het een ‘blinde vlek’ is. Je wil iets anders maar weet niet hoe.

Hoe fijn zou het zijn om zicht te krijgen op deze patronen. De ‘rode draad’ die door je leven loopt, wordt dan zichtbaar. Waar komen deze patronen vandaan? Door welke ervaringen is je gedrag zo geworden?  

Je ontvang je een unieke en persoonlijke uitkomst voor een behandelplan op maat met gesprekken, ervaringsoefeningen en respectvolle aanraking vanuit verschillende therapien. Uniek is de combinatie van vele specialisaties die leiden tot een specifieke aanpak voor jou! Cognitieve gedragstherapie, Ooracupunctuur, Aromatherapie, Kruidenleer, Reflexologie, Fotonentherapie, Ontspanningsleer, Energetische Therapieën. 

klachten:

- Vaak boos zijn, schuldgevoelens.
- Leven vanuit angst, vastzitten in structuren.
- Twijfelen aan jezelf, onzekerheid.
- Slecht je grenzen aangeven.
- Faalangst, fobieën, hyperventilatie.
- (Winter)depressie, stress, burn-out
- Ernstige vermoeidheid, slapeloosheid
- Hyperactiviteit, (over)gevoeligheid voor prikkels.
- Onverklaarbaar gevoel van onbehagen, piekeren, moeite met loslaten, aardingsproblemen.
- Vergroot bewustzijn

Dit kan helpen bij:

Lichamelijke klachten:

- Alle gewrichtsklachten, rugklachten, schouderklachten, whiplash, stijfheid, artrose, reuma, fibromyalgie.
- Hoofdpijn, migraine
- Darm- en spijsverteringsklachten
- Eczeem, huidaandoeningen, vochtophopingen.
- Allergieën, astma/bronchitis, ontstekingen.
- Hormonale- en menstruatieklachten
- Onverklaarde fysieke klachten

Emotionele of mentale

Bashya Afspraak maken

Diagnose en behandeling van ziekte verlopen altijd via uw arts. Alle informatie op deze site geeft een indruk waar Bashya Holistic  bij zou kunnen dragen tot een optimalere gezondheid.