opc_loader

Menu

Overgang in het nieuwe jaar. Deze maand draagt de naam van Janus, de god van het Begin en het Einde. Van het openen en het sluiten van oude en nieuwe poorten... Wat wil jij afsluiten en welke deur wil je openen? Transformatie. 

 

Het Element Water regeert in de Winterperiode
 

Seizoen: Winter, 
Organen: Blaas (Yang) en Nieren (Yin)
Emoties: angst

 

Nierenergie is verbonden met de diepe thema’s van overleven. De nieren horen niet voor niets bij het element water. Het heeft een diepere betekenis dan het gegeven dat de nieren onze rioolzuivering is. let op het water weerspiegelt de Hemel. Wanneer er veel wolken aan de hemel zijn, zal het stille water de wolken (al jouw overlevingsmechanismen) weerspiegelen. Woelig, onrustig water weerspiegeld de hemel slecht met het gevolg dat je niet eens bewust bent van de hoeveelheid wolken aan de Hemel. Vaak zoekt men dan allerlei afleidingsmanoeuvres, en het gevoel dus van onrustig zijn zodat je maar niet geconfronteerd hoeft te worden met al die wolken die voor jouw eigen zon hangen!

 

Volgens de Chinese denkwijze is de energie van de nieren en de blaas nauw verbonden met de fysieke coderingen van het leven. Het DNA. En met de minder fysieke coderingen, de overlevingspatronen en diepe overtuigingen die we zelf  op ons levenspad hebben opgedaan. Maar ook wat we meedragen via onze ouders en voorouders. 

 

Gevoeligheid, sterke intuïtie en je bent creatief maar ook snel gekwetst. Jouw oren luisteren het is de toon die de muziek maakt. Niet wat, maar hoe het gezegd wordt raakt jou. Deze tijd van leven geeft wellicht ook gevoelens van onveiligheid en onzekerheid. De Chinese Element water behandeling neemt je mee  laat spanningen wegvloeien zoals water dat doet. Helemaal op maat gemaakt voor jou. Leer weer vertrouwen hebben in jezelf.

 

The Relax Experience Take away “Water Box”
 

De leuke box met kleinere verpakkingen uit de reeks  laat je  kennismaken met dit prachtige Element Water. Alles voor de verzorging van body, mind & spirit. Stap voor stap leggen we jou het element uit. Incl. producten, edelstenen en kruiden. Met een kortingsbon voor een behandeling bij de aangesloten Bashya Therapeut. Zo kom je de winter wel door! Wil je een afspraak maken voor een behandeling mail dan info@bashya.nl

 

Interesse als Therapeut/Coach of schoonheidsspecialist?

 

Ook hebben we het Chinese Element Water als cursus samengesteld voor de therapeut om te kunnen integreren in zijn/haar praktijk. Hierin leer je alles over dit Element, technieken , kruiden, edelstenen, meditatie.

 

Spreekt jou dit aan? Neem dan contact met ons op via info@bashya.nl

 

 

 

 

 

Bashya Holistic

De Cingel 14

8141BX Heino

Nederland

+31 (0)646610910

IBAN

NL02RABO0179173375

KvK

74451073

Btw

NL001654269B85

Contact