opc_loader

Wensenlijst

De Bashya Praktijk

[DE BASHYA PRAKTIJK]  [WAT IS HOLISTISCH]  [CORPORATE WELLCARE]  [SPAGYRIEK] [BURNOUT]  [PURE NATUURKRACHT] [FILOSOFIE]

Balans van lijf, hoofd en emoties

Volledige aandacht voor jou. Behandelingen helemaal op maat om bij te tanken. Dan beperk je je niet alleen tot het kijken naar een specifieke klacht waar je last van hebt. Je kijkt naar jezelf als mens in z’n totaliteit. Want, volgens de holistische visie ben je een eenheid: je lijf, je hoofd en je emoties.  Dit betekent dat zowel je eet- en leefwijze evenals je emotionele gesteldheid plus ook erfelijke invloeden en externe omgevingsfactoren maken wie je bent en hoe je je voelt. Past alles als een puzzel perfect in elkaar? Dan ben je in harmonie. De energie stroomt vrij door je lijf. Je voelt je fit en vitaal. Je hebt geen lichamelijke en geestelijke klachten. Je zit gewoonweg goed in je vel.

Echter soms is het moment daar, dat je wel wat hulp kan gebruiken dan zijn er onverklaarbare fysieke klachten, angsten, rouw en verdriet, onzekerheden...

Heel normaal in een mensenleven. Iedereen heeft zijn patronen en die komen vaak nadrukkelijk bovendrijven bij stress, in welke vorm dan ook. Dat kan iets zijn wat al langer aanwezig is en nu alle aandacht vraagt, oud zeer of juist een veranderde situatie. Het kan verdriet zijn boosheid, onmacht, schaamte, schuldgevoel, onzekerheid etc. Zelf doorbreken van patronen is vaak lastig omdat het een ‘blinde vlek’ is. Je wil iets anders maar weet niet hoe.

Hoe fijn zou het zijn om zicht te krijgen op deze patronen. De ‘rode draad’ die door je leven loopt, wordt dan zichtbaar. Waar komen deze patronen vandaan? Door welke ervaringen is je gedrag zo geworden?  

Ik analyseer je energiehuishouding, stressbelasting en hormoon- en mineralenhuishouding aan de hand van vragen, testen en kinesiologie. Ook bewuste en onbewuste emoties worden in kaart gebracht. Zo ontstaat een breed beeld en wordt informatie binnen de verschillende systemen uitgediept en ontvang je een unieke en persoonlijke uitkomst voor een behandelplan op maat met gesprekken, ervaringsoefeningen en respectvolle aanraking vanuit de Chinese Leer, Germaanse geneeskunde, Cognitieve gedragstherapie, Aromatherapie, Kruidenleer, Acupressuur, Reflexologie, Fotonentherapie, Ontspanningsleer en Energetische Therapieën. 

Bashya Technieken kunnen helpen bij:

Lichamelijke klachten:

- Alle gewrichtsklachten, rugklachten, schouderklachten, whiplash, stijfheid, artrose, reuma, fibromyalgie.
- Hoofdpijn, migraine
- Darm- en spijsverteringsklachten
- Eczeem, huidaandoeningen, vochtophopingen.
- Allergieën, astma/bronchitis, ontstekingen.
- Hormonale- en menstruatieklachten
- Onverklaarde fysieke klachten

Emotionele of mentale klachten:

- Vaak boos zijn, schuldgevoelens.
- Leven vanuit angst, vastzitten in structuren.
- Twijfelen aan jezelf, onzekerheid.
- Slecht je grenzen aangeven.
- Faalangst, fobieën, hyperventilatie.
- (Winter)depressie, stress, burn-out
- Ernstige vermoeidheid, slapeloosheid
- Hyperactiviteit, (over)gevoeligheid voor prikkels.
- Onverklaarbaar gevoel van onbehagen, piekeren, moeite met loslaten, aardingsproblemen.
- Vergroot bewustzijn

Bashya Afspraak maken