opc_loader

Wensenlijst

Wil je voor jouw werknemers wat extra's doen en goede ondersteuning bieden? Want sinds stress één van de belangrijkste oorzaken is in deze tijd van ziekte en disbalans bieden wij ook een Bashya Wellcare Kaart aan met aantrekkelijke programma voor werknemers van bedrijven. De ervaring leert dat werknemers van een bedrijf die regelmatig bijtanken, beter presteren, dit ook langer weten vol te houden ondanks de hoge werkdruk en dit ook langer weten vol te houden. Burn-out, depressie en angststoornissen.
 

Het Corporate Pakket 

Bedenk wat u uw werknemers wil geven. Stel u biedt ze een Anti-Stress behandeling aan 1x in de vier weken voor één uur. Wanneer u zelf als bedrijf de vergoeding geeft van 60% op een behandeling geven wij een korting van 10% daarboven op. Uw werknemer krijgt dan een totale korting van 70% op een één uursbehandeling! 

Normale prijs: €60,-
Corporate Korting: 60%
Bashya Korting : 10%

Totale korting is €42.00 op de behandeling.Werknemer betaalt zelf: €18,- voor de behandeling

Vereiste is wel dat er minimaal 10 personen worden ingeschreven

Ja, ik wil graag meer weten van de mogelijkheden