opc_loader

Wensenlijst

Het Chou Ritueel

Artikelnr: TraiCh01

Bashya in the Box:
Training + certificaat + lesstof + film + benodigde producten

Inhoud:

Op het hoofd zitten vele acupressuurpunten welke verbonden zijn met organen, emoties en fysiek welbevinden. Leer de betekenissen van de punten en de technieken om balans te brengen. Breng iemand naar zijn/haar eigen stiltepunt.  Leer het hoofd leegmaken, trek spanningen weg. Ook oorreflexmassage komt aan de orde en technieken van hoofdhuid/haarmassage. Er wordt ook aandacht gegeven aan de ademhalingstechnieken.

Deze prachtige Bashya Chou® technieken zijn inzetbaar bij elk preventief gezondheidsprogramma of wellcare programma. De Bashya Chou® werkt op de bewustzijnsniveaus. Doordat het cortisol (stresshormoon) sterk kan laten dalen maakt het ook dat het hoofd tot rust kan komen en er ruimte ontstaat om nieuwe verbindingen te kunnen leggen. Dit is waarom de Chou ook heel interessant is om te geven bij coaching sessies. Ook heeft de Chou zoals is gebleken een zeer positief effect op mensen / kinderen met ADHD en ADD.

160,00

Studiekeus

Zet op wensenlijst
Beschrijving

Hoofdhuid/haar Behandeling voor het balans op fysiek, mentaal & emotioneel nivo

Om te beginnen is het niet zomaar een behandeling maar een waar ritueel, zoals alle behandelingen volgens de BASHYA methodieken. Deze behandeling maakt deel uit van de immersie fase. Een onderdompeling in totale ontspanning. Heerlijk om elke behandeling mee te beginnen. Deze behandeling kan ook op zichzelf staan door er een behandeling van te maken van 30minuten. Een perfecte behandeling ter ondersteuning voor mensen die in een stressvolle fase zitten. De behandeling is dan 1x in de week aan te raden voor een aantal weken. Daarna kan het afgebouwd worden echter de ervaring heeft ons geleerd dat mensen het veelal heerlijk vinden om even 1x in de week bij te tanken met de Chou behandeling.

Deze prachtige Bashya Chou® technieken zijn inzetbaar bij elk preventief gezondheidsprogramma of wellcare programma. De Bashya Chou®  werkt op de bewustzijnsniveaus. Doordat het cortisol (stresshormoon) sterk kan laten dalen maakt het ook dat het hoofd tot rust kan komen en er ruimte ontstaat om nieuwe verbindingen te kunnen leggen. Dit is waarom de Chou ook heel interessant is om te geven bij coaching sessies. Ook heeft de Chou zoals is gebleken een zeer positief effect op mensen / kinderen met ADHD en ADD.

Beoordelingen (0)
Het Chou Ritueel heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Het Chou Ritueel


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items