opc_loader

Wensenlijst

Voetreflexmassage

voetreflexmassage, acupressuur en meridianen 
Bashya in the Box ®
Lesstof + film + kruiden, kruidenbalsem met tijm, heilzame kruiden serum, aromatherapeutische olie, energetische Gaia olie.

Inhoud
Een super heerlijke behandeling van vermoeide, onrustige benen. Energetisch voetbad, voetreflexmassage, acupressuurmassage voor de voeten en onderbenen afsluitend een heerlijke voet en onderbeenpakking.

Onze voeten vergeten we maar al te vaak. Ze dragen ons, ze brengen ons waar we wezen willen. Als we verdrietig zijn dragen ze ons zware gewicht, als we boos of gefrustreerd zijn dan stampen we met onze voeten op de grond, als we blij zijn dansen we, wanneer we zijn gevallen proberen ze ons weer op onze benen te zetten. Bij elke emotie zijn onze voeten actief en spelen ze een rol. Voeten zijn dus heel belangrijk! We kunnen ze verwennen met mooie nagelkleuren, voetbaden en massages maar ook hier kunnen we veel dieper komen. Eigenlijk hoort dit in elke behandeling in de salon!

De BASHYA voet en onderbeenbehandeling bestaat uit een drukpunt massage met aandacht voor de reflexzones van de voet die het hele lichaam weerspiegelen. Een kruidenvoetbad, een pakking voor de voeten en onderbenen en het werken met energetische olie voor de doorstroming van energie.

150,00

Studiekeus

Zet op wensenlijst
Beoordelingen (0)
Voetreflexmassage heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Voetreflexmassage


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items