opc_loader

Wensenlijst

Damla Liposomen

 Gel voor alle huidtypen
 Vochtregulerend
 krachtige anti veroudering 
 verbetert veerkracht en elasticiteit van de huid.  
 100% Natuurkracht

26,95
Zet op wensenlijst
Artikelnummers
EAN:
7141043752075
Beschrijving

Ingredienten: Liposomen, Aloë Vera, Goudsbloem, Cederhout, Vit E, Kamille, Groene thee.

inhoud 60ml

Liposomen zijn ‘uitgevonden’ door een Engelse wetenschapper in 1961. Hij ontdekte dat je van een dubbele laag phospholipiden (vetdeeltjes), piepkleine bolletjes (tussen 25 and 5000 nm) kunt maken. Phospholipiden hebben een kop die water afstoot (en dus vetoplosbaar is) en een staart die water aantrekt (en wateroplosbaar is). Bij een liposoom zie je dat de kopjes naar buiten staan, de staartjes de staartjes van de tweede rij aantrekken en dat de holte die er ontstaat ook weer omgrensd is door de kopjes. In de holte van het phospholipidebolletje kan je werkzame stofjes verstoppen. Deze phospholipidenbolletjes lijken op kleine celletjes en kunnen makkelijk de huid indringen.

Stop je de liposomen in een potje crème dan vallen ze al in het potje uit elkaar. Liposomen werken het beste als ze in een gel zitten. Zo zijn de Bashya Liposomen! 

Dit unieke, natuurlijke serum werkt vochtregulerend en heeft krachtige anti veroudering eigenschappen. Echter je kunt aan deze liposomen vitaminen, tincturen, powerboosters toevoegen. De liposomen zorgen voor een werking in de diepere lagen van de huid en dragen actieve werkstoffen en vult allerlei essentiële stoffen aan in de huid. Verbetert de vochtarme, vermoeide huid, verbetert veerkracht en elasticiteit van de huid. 

Beoordelingen (0)
Damla Liposomen heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Damla Liposomen


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items