opc_loader

Menu

Bashya Holistische Schoonheidsverzorging

Huidverzorging met diepere betekenis

De behandeling begint met een analyse van de huid, een gezondheid- en levensstijl beoordeling. Middels gezichtsreflexologie geeft de huid veel informatie. Vanuit de Chinese geneeskunde, de Ayurveda en Natuurgeneeskunde laat de huid zien hoe jij  je jezelf voelt, welke emoties overheersend zijn en welke organen een disbalans laten zien. Dit hoeft niet altijd een fysiek disbalans te zijn maar kan ook een mentale, emotionele of energetische disbalans zijn. Bijvoorbeeld een disbalans in de longen kan erop duiden dat iemand zich te veel vasthoudt aan de emotie verdriet. In de behandeling speel ik daarop in, waarop de persoon het verdriet los kan gaan laten waardoor er weer een balans komt. En zodoende verbeterd de huid en het welzijn. Aan de hand van de huiddiagnose komen er gerichte vragen over voeding, slaappatronen, stressniveaus en eventuele medische aandoeningen. Dit helpt om een volledig beeld te krijgen en de mogelijke oorzaken van een huidprobleem te achterhalen.

Holistic Beauty

Diversiteit aan technieken

Bashya is de energetische en huidverbeterende en huidverzorgingslijn gespecialiseerd in natuurlijke huidverbetering. We richten tijdens de behandeling op het in balans brengen van de huid door gebruik te maken van de principes van de Traditionele Chinese Geneeskunde, Ayurveda en natuurgeneeskunde. Daar komen ook aromatherapie, klank en lichttherapie en energetische technieken aan de orde. Met als resultaat dat niet alleen de huid weer gezond, gevoed, gehydrateerd en gekalmeerd is maar ook dat het welzijn is bevorderd.

images/homepage/beautyopmaat.png

Op maat

Deze behandelingen omvatten een reiniging, een milde exfoliatie, gezichtsmaskers, behandeling met kleur en licht, acupressuur, een lymfedrainage van het gezicht en meridiaan massages op het lichaam. De behandelingen en krachtige huid verbeterende producten zijn gericht op het herstellen van de balans en het bevorderen van een gezonde huid.

Behandeling helemaal op maat
incl. Harsen of Epileren
Duur: 105 minuten
Kosten € 125

Gezichtsreflexologie

Gezichtsreflexologie

Diagnose volgens de Gezichtsreflexologie een therapeutische techniek die gebaseerd is op het principe dat bepaalde punten op het gezicht corresponderen met specifieke organen, klieren en andere delen van het lichaam. Bij gezichtsreflexologie wordt gebruik gemaakt van druktechnieken op specifieke punten op het gezicht, vergelijkbaar met hoe reflexologie op de voeten werkt. Door deze punten te masseren of te manipuleren, kan men verlichting bieden bij verschillende gezondheidsproblemen, zoals stress, hoofdpijn, spijsverteringsproblemen en slaapstoornissen.

Bashya Lichttherapie

Fotonen

Fotonentherapie voor het gelaat maakt gebruik van lichtenergie om verschillende huidproblemen te behandelen. Het proces werkt door specifieke golflengten van licht uit te zenden die door de huid worden geabsorbeerd. Dit kan helpen bij het verminderen van acne, het verbeteren van de huidtextuur, het verminderen van pigmentvlekken en het stimuleren van de collageenproductie.

Bashya Acupressuur FaceLift

Kristal Acupressuur FaceLift

Gezichtsbehandeling waarin oosterse en westerse technieken elkaar ontmoeten. Bindweefselmassage en drukpuntmassage technieken, edelstenen en prachtig energetische producten die dieper gaan dan de huid. 

Behandeling volgens de chinese elementen

Chinese Element Behandeling

De Chinese vijf elementen behandeling, is een concept uit de traditionele Chinese geneeskunde (TCM). Het omvat de vijf elementen hout, vuur, aarde, metaal en water, die worden beschouwd als de fundamentele elementen die de wereld en het menselijk lichaam reguleren.

Elk element heeft specifieke eigenschappen en is gekoppeld aan bepaalde organen, emoties, seizoenen, kleuren en smaken. De behandeling is helemaal afgestemd op het seizoen.

Bashya Holistic Beauty Gua Sha

Gua Sha

Werken met de kracht van edelstenen en de Gua Sha techniek.

Gua sha is een traditionele Chinese techniek die wordt gebruikt om de huid te verzorgen en verschillende gezondheidsvoordelen te bieden. Bij gua sha wordt een platte, gladde tool gebruikt om de huid zachtjes te schrapen, wat kan helpen bij het verbeteren van de bloedcirculatie, het verminderen van ontstekingen en het bevorderen van ontspanning. Het schrapen stimuleert ook de lymfedrainage, waardoor toxines uit het lichaam worden verwijderd.

Bashya Holistic Beauty Harsen en verven

Harsen en Verven

Tijdens de behandeling kunnen we ook harsen en verven.

Bindweefselmassage

Bindweefselmassage

Tijdens de bindweefselmassage worden de bindweefselcellen geprikkeld. Hierdoor maakt de huid sneller nieuwe cellen, collageen en elastine aan. Daardoor wordt de huid strakker en steviger en zal de conditie van de huid verbeteren.

Lymfedrainage

Lymphedrainage

Lymfedrainage massage is een zachte massagetechniek die de afvoer van afvalstoffen uit het gezicht stimuleert. Dit kan helpen bij het verminderen van vochtophoping, zwellingen en rimpels. De massage kan ook de huidconditie verbeteren en de celstofwisseling stimuleren.