opc_loader

Wensenlijst

Wings (Sacred oil)

Voor het helen van gebroken vleugels en het terugvinden van jezelf

UITVERKOCHT is nu aan het rijpen. verwacht dat het midden september klaar is om in de fles te gaan.

Pure primaire liefdevolle, zachte fythoterapie! Geen aroma therapie. De samenstelling van deze liefdevolle olie helpt om vertrouwen te krijgen om je gebroken vleugels te helen. 
Lees onder verder naar de werking

Inhoud: 50ml

26,50
Zet op wensenlijst
Extra informatie

Gebruik een paar druppels op de schouders en tussen de schouderbladen (op de pijnplekken) Zachte massage. Absoluut geen harde massagegrepen! Daarentegen maak gebruik van de kracht van intentie en laat deze stromen door je handen.

Biologische kruiden en oliën hebben een aantal weken gestaan en zijn tijdens het proces energetisch gevoed met symbolen, de kracht van intentie en reiki.  Daardoor zijn ze heel sterk in werking. Dus een paar druppels uit de pipet gaan al een heel eind! Prachtig samen met een coaching traject en energetische Bashya Behandelingen. In kompressen en in Bashya producten

Salie: Uitstekend middel bij depressie en verdriet. Salie geeft emotionele warmte. verzacht emoties en geeft kracht. Leef!

Tulsi: opent het hart en brengt harmonie in de geest. Bij fysieke, mentale en emotionele stress

Zoethout: geeft ademruimte en levenspassie. verhoogt de weerstand tijdens periodes van stress en spanning zodat je rustig kan kijken naar de oplossing

Cichorei: Geeft kracht om bij stress en onrust harmonie te vinden. Zuiverend in wat wel of minder belangrijk is. Laat je onbaatzuchtige liefde ervaren

Eucalyptus: Helpt angst en woede los te laten. Voor overzicht en inzicht. Geeft ruimte om weer zachtheid en liefde te ervaren.

Tea tree: Geeft moed en kracht om grenzen te zetten voor jezelf. Helpt negatieve energetische bagage op te ruimen zodat je kan helen.

Citroengras: helpt angsten te doorbreken om verder te kunnen groeien.

Beoordelingen (0)
Wings (Sacred oil) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Wings (Sacred oil)


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items