opc_loader

Wensenlijst

[DE BASHYA PRAKTIJK]  [WAT IS HOLISTISCH]  [CORPORATE WELLCARE]  [SPAGYRIEK] [BURNOUT]  [PURE NATUURKRACHT] [FILOSOFIE]


 Een klacht is een signaal van je lichaam

In de Spagyriek beschouwt men klachten als een proces waarbij niet alleen het lichaam, maar ook de geest en de ziel betrokken zijn. Daarom is de behandeling niet enkel gericht op het verlichten van symptomen. Met deze essences dring je tevens tot in de diepste lagen door: daar waar de kern van het probleem te vinden is. Tijdens dit proces ontstaat er bewustwording van datgene wat je in de weg heeft gestaan om jezelf te zijn. Want pas als je jezelf bent, verkeer je in een natuurlijke staat van heelheid en ontstaat er heling. Spagyriek brengt deze informatie naar de oppervlakte. Zo kom je in een staat van harmonie op alle facetten van jou zijn

 

Persoonlijke afstemming van de middelen

Het unieke van Spagyriek is dat er persoonlijke samenstellingen kunnen worden gemaakt, zodat het middel volledig kan worden afgestemd op de individuele cliënt. In zo’n persoonlijke samenstelling kan bijvoorbeeld de geboortedatum, de naam of een symbolische representatie van een belangrijk thema van de cliënt zijn opgenomen. Het holistische karakter brengt met zich mee dat Spagyriek vanuit allerlei holistische stromingen benaderd kan worden (zoals numerologie, astrologie, kabbala, periodiek systeem, de anatomie van chakra’s en meridianen, elementenleer, …). Bovendien kan Spagyriek moeiteloos geïntegreerd worden in iedere reguliere of complementaire therapievorm. Ook in de (bio)landbouw wordt Spagyriek reeds met succes toegepast.

 

Wil je graag meer weten over deze natuurlijke geneeswijze of heb je vragen over wat deze plantenmiddelen voor jou kunnen betekenen, neem dan contact met ons op. Ook voor een consult/behandeling kunt u contact met ons opnemen voor een afspraak.