opc_loader

Wensenlijst

Essential Serum

Voor zware en onrustige benen.

Ingrediënten: Duizendblad, Latchenkiefer, Cypresse, Macadamia, Jojoba.

Bashya Essential Serum is met haar heilzame kruiden, etherische oliën, cypresse en latchenkiefer ontwikkeld voor de natuurlijke verzorging voor vermoeide, zware en onrustige benen. Gunstig voor soepele aderen en het behoud van een sterke vaatwand. Bevordert tevens een goede doorbloeding van de haarvaten.

De etherische oliën werken ook op de cosmetische verzorging van spataderen. Geeft de benen rust en zorgen voor ontspanning aan de vermoeide spieren. Daarbij speelt zij een grote rol op gal en leverenergie. 100 dingen willen en niets uit handen krijgen. Daarbij dus ook heel mooi te gebruiken in de verzorging als pakking.

Neem een hoeveelheid Essentiele Serum in de hand en breng het op de onderbenen. Wikkel de onderbenen in met plastic folie. Na 15 minuten plastic verwijderen en het resterende serum rustig inmasseren, verwijder dus niet te veel.

Duizendblad: Verzorgende invloed op grote bloedvaten en kleine haarvaatjes - Kalmerend, ontkrampend en versterkend. Op energetisch niveau geeft duizendblad geborgenheid en troost bij onzekerheden en onveiligheid en het gevoel veel zelf te moeten doen.

Latchenkiefer: Verkoelend en ontkrampend op de spieren. Op energetisch niveau helpt latchenkiefer om te aarden.

Cypresse: Verzorgende invloed op de vaten werkt ontkrampend. Op energetisch niveau geeft het rust en kalmte

22,95
Zet op wensenlijst
Beoordelingen (0)
Essential Serum heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Essential Serum


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items