opc_loader

Wensenlijst

Hout

2 dagen cursus of in zelfstudie

Incl. Alle producten, lesboek en film.Hout symboliseert een nieuw begin - geboorte, groei en ontwikkeling. Het is de fase waarin nieuw leven vorm krijgt, een nieuw idee vorm krijgt, waarbij stevigheid en flexibiliteit van belang zijn. Energie wordt omgezet in materie. Het element Hout hoort bij de lente, waarin ontelbare nieuwe vormen ontstaan uit energie, die in de winter in rust is geweest, lag te sluimeren om te kunnen ontkiemen. De explosie van nieuw leven komt zowel bij planten als bij dieren voor. Hout hoort ook bij het ontwaken van een nieuwe dag, de ochtend die wordt geboren als de zon opkomt. Vanaf het moment dat een idee in het bewustzijn opkomt tot aan het moment dat het volop in ontwikkeling is staat de Hout-energie centraal.

Hout wordt ook geassocieerd met het klimaatelement wind. Zijn vermogen in alle richtingen te waaien, de verandering die de wind aankondigt, zijn harde windstoten, die kleine kiemplantjes en zaden naar andere plekken brengen om daar neer te dalen en nieuw leven te vormen zijn allemaal aspecten van flexibiliteit, verandering en geboorte.

Hout-emotie kan uitbarsten in de vorm van woede en frustratie, een sterke kracht zonder geschikte uitlaatklep, een in het rond stormende wind. Deze steekt vaak op als onze eigenwaarde wordt aangetast, als we het idee hebben dat iemand ons negeert, niet respecteert of opzettelijk dwarsboomt. Dit ontstemt ons Hout-element, omdat Hout onze individualiteit en ego steunt. Woede kan ook de kop opsteken wanneer we een situatie niet langer kunnen controleren en het anders verloopt als gedacht.

Organen: Lever en Galblaas
Seizoen: Voorjaar

De Lesstof bestaat uit theorie van het chinese element Hout. De behandeling bestaat uit een diversiteit aan massagetechnieken. acupressuur, pakkingen, lymfedrainage, meditatie en het werken op chakra's en meridianen op zowel gelaat en lichaam

Als deze informatie kriebelt en je nieuwschierig bent geworden naar meer. Kun je altijd bellen of mailen voor informatie. Je kunt een box bestellen voor zelfstudie maar je ook inschrijven voor een leuke les samen met gelijkgestemden. Check dan even de data. 

350,00

Studiekeus

Zet op wensenlijst
Beoordelingen (0)
Hout heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items
350,00