opc_loader

Menu

Lotion Arata Stap 2 500ml

 Verfrist en bevordert doorbloeding
 Reinigt zacht, mild en diep in de poriën
 Reinigt ook energetisch
 100% Puur Natuur

Lees onder verder >

59,95

Ingredienten: Aloë Vera, Marjolein, Zonnebloem, Menthol, Roos, Eucalyptus, Manuka, Jasmijn, Salvia.

De Arata Stap 2 verfrist en bevordert een natuurlijke doorbloeding van het huidweefsel en heeft een zachte verkoelende invloed op de huid. Te gebruiken na Stap 1 maar ook voor de ochtend. De lotion reinigt zacht, mild en diep in de poriën.

Naast de reinigende eigenschappen bevat de Bio Arata Stap 2 prachtige etherische olien en kruiden welke kalmerende, hydraterende, antibacteriële en huid activerende stoffen bevat zoals antioxidanten die o.a. de bloedcirculatie en celvernieuwing activeren. Verwaarloos dus nooit na het gebruik van een reinigende water in olie emulsie het gebruik van een lotion.

Energetisch:
Door het reiningen van de huid reinig je niet alleen het fysieke huid oppervlak. De pure ingrediënten in de Arata maakt ook dat de spanningen gedragen door de vele maskers die we overdag op hebben tot ontspanning mogen komen.  

Bijvoorbeeld energetische werking van enkele ingrediënten: 
Jasmijn: Brengt optimisme, zelfvertrouwen en kan ook goed helpen bij psychische verkramping, (angst of paranoïa)
Roos: Harmoniserend
Eucalyptus: Herstel innerlijk balans

In Bashya® Producten wordt gebruik gemaakt van oliën, kruiden en planten. Er worden dus geen extra oliën gebruikt met geur als enkel doel. De producten hebben dus geen overmatige geur. Aromatherapeutische oliën kunnen echter wel tijdens een Bashya® behandeling worden ingezet om zo het beoogde doel te behalen.

Lotion Arata Stap 2 500ml heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Lotion Arata Stap 2 500ml
Review plaatsen

Meest recente reviews

Laatst bekeken items