opc_loader

Wensenlijst

Shungiet Poeder

Inhoud: 5 gram Shungite Poeder, 100% natuurlijk, Geen vullers en absoluut geen kleurstoffen.

Wat doet Shungite:

Van Shungite wordt gezegd dat het de "wondersteen" en / of "de steen van het leven" is Shungite staat bekend om zijn ongelooflijke genezende en beschermende eigenschappen, waaronder: stimulering van energie en immuunsysteem, evenwicht tussen geest en emoties, bescherming tegen schadelijke straling, ontgifting en zuivering van het lichaam.

Shungite is een steen van transformatie met een enorme lijst met verbazingwekkende voordelen, en vanwege zijn aard en samenstelling is Shungite anders dan elke andere steen op de planeet. Shungite bestaat voornamelijk uit koolstof en zoals we weten - vormt koolstof de bouwstenen van het leven!

En er is meer: Shungite is het enige bekende natuurlijke mineraal dat fullerenen bevat, een kristallijne vorm van koolstof. Shungite is als POWERHOUSE antioxidanten die vrije radicalen neutraliseren inclusief: virussen, bacteriën, schimmels, ziekteverwekkers en al die schadelijke chemicaliën waaraan we dagelijks worden blootgesteld

Hoe te gebruiken in een behandeling.

Echt een klein mespuntje van de poeder volstaat. Dit kun je overal in doen. In een masker is natuurlijk heel voor de hand liggend of in de Stap 1. Of in de shampoo (Bodywash) Diepe energetische reiniging van hoofdhuid en kruinchakra) Maar gebruik jouw eigen intuïtie! De mogelijkheden zijn enorm en het effect verbluffend.

Slechts een mespuntje is voldoende om toe te voegen aan de lijn van Bashya producten! Maar denk ook aan compreswater of spoelwater voor het haar.

22,50
Zet op wensenlijst
Beoordelingen (0)
Shungiet Poeder heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Shungiet Poeder


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items