opc_loader

Wensenlijst

Hematiet Poeder

Inhoud: 5 gram Hematiet,100% natuurlijk, Geen vullers en absoluut geen kleurstoffen.

Wat doet Hematiet Poeder:
Hematiet is rijk aan ijzer en geeft de huid alle kracht van de aarde om het huidweefsel te versterken. Hematiet vertoont krachtige anti-rimpelwerking en helpt de productie van goede kwaliteit en functioneel collageen te optimaliseren, waardoor rimpels worden opgevuld, voor een opvullend effect op de huid. Het van steen afkomstige mineraal is rijk aan ijzer en heeft een verstevigende en versterkende werking op de huid en regenereert de huid.

Dit mineraal werkt eigenlijk om de collageensynthese te stimuleren - de eiwitten waaruit ons bindweefsel bestaat - die de huid tonen en versterken, wat resulteert in een gezonde, jonger uitziende teint. Het helpt de huid de dichtheid te herstellen en de stevigheid van binnenuit terug te krijgen. Hematiet is een minerale vorm van ijzeroxide waarvan de naam is afgeleid van het Griekse woord voor bloed, omdat hematiet vaak rood of roodachtig bruin is, maar ook te vinden is in zwart of staalkleurig.

Volgens de legende werd ooit gedacht dat hematiet beschermd was tegen verwondingen in de strijd. Deze krachtige steen dateert uit het oude Egypte toen het werd gebruikt om gifstoffen uit het lichaam te verwijderen. 

Energetisch: 
Hematiet is een sterk aardende, zuiverende en beschermende steen. Het absorbeert negatieve energie en (elektromagnetische) straling en laat dit de aarde in stromen. Het zuivert en stabiliseert de aura en chakra’s en brengt hierdoor balans en brengt lichaam, geest en ziel in harmonie met elkaar. Het geeft moed, wilskracht, zelfvertrouwen en eigenwaarde en vermindert zorgen en stress. Mentaal heeft het een positieve werking op de concentratie, het geheugen, denkprocessen en kan het de verwerking van informatie versnellen. Hematiet is een goede steen om te gebruiken als je met hogere energieën werkt of met edelstenen met een hogere vibratie, omdat het aardt, je energieveld beschermt tegen entiteiten en negatieve energie en lichtenergie het hele lichaam door helpt stromen.


Hoe te gebruiken in een behandeling.
Echt een klein mespuntje van de poeder volstaat. Dit kun je overal in doen. In een masker is natuurlijk heel voor de hand liggend of in de Stap 1. Of in de shampoo (Bodywash) Diepe energetische reiniging van hoofdhuid en kruinchakra) Maar gebruik jouw eigen intuïtie! De mogelijkheden zijn enorm en het effect verbluffend.

22,50
Zet op wensenlijst
Beoordelingen (0)
Hematiet Poeder heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Hematiet Poeder


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items