opc_loader

Wensenlijst


MET VALLEN EN OPSTAAN

BASHYA® is met veel vallen en opstaan tot stand gekomen. Liefde en passie voor het vak heeft BASHYA® gemaakt tot wat ze vandaag is. In mijn bijna 35 jaar ervaring in de verzorging in binnen- en buitenland en uit de verschillende hoeken van de branche. Van schoonheidsverzorging tot natuurgeneeskunde. Ik ontdekte al vroeg in mijn carrière dat huidproblemen gezien konden worden als oppervlakkige manifestaties van een dieper gelegen disbalans. Zoals een opeenhoping van toxines, het uit balans zijn van de hormoonspiegel of nerveuze en emotionele problemen.

Vele jaren verder vol met ervaringen, prachtige mensen te hebben mogen ontmoeten die mij in wijsheid en inzichten verder hebben geholpen. Speciaal mijn man André en mijn kinderen die mij de ruimte hebben gegeven om dit prachtige BASHYA® concept uit te kunnen werken en op te kunnen zetten.

IN DE KRACHT VAN DE NATUUR

BASHYA® haar verzorgingslijn en behandelmethodieken zijn dus met hollandse nuchterheid, vaak met vallen en opstaan maar boven alles met heel veel liefde en passie ontwikkeld. Zij sluit helemaal aan op de holistische benadering. De toegepaste biologische kruiden, verzorgingsproducten, oliën en theeën hebben een heilzame werking. Zij bevatten een groot aantal medicinaal werkzame verbindingen en dat verklaart hun veelzijdige toepassingsmogelijkheden. Zij kan bepaalde stelsels van het lichaam stimuleren en tegelijkertijd andere tot rust brengen.

PSYCHOSOMATISCHE KLACHTEN

Vandaag de dag kunnen we er niet meer omheen. Veel mensen komen vaak met vage klachten bij de huisarts waar na onderzoek vaak niets te vinden is. Veel klachten zijn wat we noemen psychosomatisch. Onder psychosomatische klachten worden lichamelijk beleefde aandoeningen verstaan, waarvoor geen lichamelijke oorzaak te vinden is. Te hoog stress niveau, werkdruk, vermoeidheid, gewichtsproblemen, depressiviteit, verlies van werk,  ga zo maar door.

Dit soort disbalans in het lichaam laat zich vaak als eerste zien op de huid. Dit kan in de vorm van eczeem, acne, roodheid, droge huid, wallen, vroegtijdige huidveroudering, hyperpigmentatie, etc. De tweede fase uit zich vaak met hartkloppingen, angsten, hyperventilatie, etc. Hoe mooi zou het zijn als je dan de koppeling kan maken tussen deze huidproblemen en deze vage klachten? Kortom het koppelen van verschillende disciplines en leerwegen maken nu dat Bashya Therapeuten behandelingen & producten helemaal af kunnen stemmen op de cliënt.

Huidverbetering, fijner voelen in je vel, stress reductie technieken, meer energie komen allemaal samen in een BASHYA® behandeling. Verschillende disciplines komen samen vanuit de Chinese Elementen leer, Ayurveda, Aromatherapie, Fytotherapie , Kristaltherapie, Oosterse en westerse massagetechnieken. Behandelingen worden omgetoverd tot ware rituelen welke makkelijk geïntegreerd kunnen worden in elke praktijk van de schoonheidsspecialiste, pedicure, natuurgeneeskundige, in de palliatieve en complementaire zorg. Eigenlijk voor iedereen in een verzorgend beroep! Producten zijn 100% biologisch, energetisch en betaalbaar zodat elke klant de praktijk behandelingen thuis kunnen ondersteunen.

BASHYA is dus geen merk, maar een totaal concept die een nieuwe wind blaast. Wij doen het anders, geen dure startpakketten maar wel aandacht, passie en nieuwe inzichten die meer diepgang geven in de praktijk. Net even verder kijkt dan dat eerder mogelijk was en en perfect aansluit bij de behoefte van de mens van vandaag. U heeft de keuze om een professionele richting in te gaan aan de hand van losse stap voor stap modulen in uw eigen tempo of het volgen van een complete opleiding. Beiden leiden tot een Prachtig diploma in de Bashya® Methodieken. Kortom Bashya® opent deuren naar prachtige mogelijkheden.

Volg je hart, gebruik je hoofd en de ervaring van jouw handen. Welkom in de Wereld van Bashya!