opc_loader

Wensenlijst

Smudge Stick Yerba Shasta Sage

Salvia Shasta, ook wel bekend als Shasta sages, is een bekend en veel gebruikt product onder de inheemse bevolking van Midden-Amerika, ook wel bekend als de Natives, vooral binnen het sjamanisme.

5,95
Zet op wensenlijst
Beschrijving

Het maakt deel uit van de zuiveringsceremonies waar deze pittige planten worden gesmold en hun heilige rook wordt vrijgegeven. Het stimuleert het verkrijgen van visioenen en verdrijft zowel negatieve energie als slechte entiteiten.

Wetenschappelijk onderzoek heeft zelfs aangetoond dat 94% van de bacteriën in de kamer is afgebroken na verbranding van dit kruid. Shasta salie smudge is een zuiveringsmethode die ook je bewustzijnsstaat verandert. Het wordt gemaakt van de Eriodictyon californicum-fabriek in het zuidwesten van Amerika.

De yerba-variëteit geeft een ietwat zoetige geur aan deze pittige salie. Yerba om uit te vegen Als de bladeren droog zijn, kunnen ze worden verbrand.. Het gaat om gebonden shasta-salieblaadjes met een lengte van 10 cm.

Op deze manier is het gemakkelijk aan te steken. Zodra de bovenkant aangestoken is, kun je ermee zwaaien met een veer en de heilige rook verspreiden over objecten, mensen en in alle hoeken van een kamer. De bladeren zijn met elkaar verbonden door een 100% katoenen koord. Shasta is gefocust op het derde oog, het spirituele ontwaken. Het groeit aan de voet van een vulkanische berg in Noord-Californië en is gevuld met vrouwelijke energie. Het kruid dankt zijn naam aan Spaanse monniken die onder de indruk waren van de gunstige effecten. Het werd gebruikt voor voorouderverering, maar ook om het paranormale vermogen te versterken en om aandoeningen zoals hoesten op lichamelijk niveau te voorkomen.

Beoordelingen (0)
Smudge Stick Yerba Shasta Sage heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Smudge Stick Yerba Shasta Sage


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items