opc_loader

Wensenlijst

Hartverwarmend

Ingrediënten: groene thee, kruizemunt, kurkuma, gember, kaneel, kardemom, koriander.

Hartverwamende thee op zielsniveau! 

Kruizemunt
Werking: stimuleert de stofwisseling. acne, dermatitis, verstopte huid, astma, bronchitis, catarre, sinusitis, hoofdpijn, migraine, misselijkheid, opgeblazen gevoel, galkolieken, griep, koorts, verkoudheid, nervositeit, vermoeidheid, spanningen..
Symboliek: omarmen, warm gevoel.

Kurkuma 
Werking: Als er één voedingsmiddel is dat de titel superfood verdient dan is het wel kurkuma. De gezonde effecten van kurkuma (geelwortel) voor ons lichaam en onze hersenen lijken wel oneindig. Er zijn al meer dan 600 preventieve en therapeutische toepassingen van kurkuma ontdekt en de onderzoeksresultaten blijven maar binnenstromen.
Symboliek: zuivering.

Gember:
Werking: ontstekingsremmend, verdovend, spijsvertering, artrose en artritis, verhoogd opname voedingsstoffen, bloedsuikerspiegel, verbetert hersen functies, tegen misselijkheid.
Symboliek: liefde, passie, succes, geld.

Kaneel 
Werking: Antisceptisch, adstringerend, verwarmend, krampwerend, tegen winderigheid Kaneel is te gebruiken bij diarree, gevoelige darmen, bij hoesten, bij verkoudheid en koorts, tegen vermoeidheid en kouwelijkheid ten gevolge van ziekte en/of spanningen.
Symboliek: spiritualiteit, succes, genezende krachten, psychische kracht, liefde en passie.

Kardemom
Werking: antibacterieel en antiviraal. Het bevat veel mineralen, zoals ijzer, calcium, kalium en mangaan. Bevat het vitamine A en C. Kardemom is krampstillend en stimuleert de bloedcirculatie en is daardoor heilzaam voor je spieren. Het is goed voor de spijsvertering en werkt tegen misselijkheid, winderigheid, diarree en een slechte adem. Het stimuleert de eetlust. Ook kan het helpen bij plasproblemen en urineweginfecties, aangezien het de nieren ondersteunt. Gaat hoge bloeddruk en een te hoog (LDL) cholesterol tegen en gaat zo de strijd aan met hart- en vaatziekten. Kardemom is een afrodisiacum. Dat wil zeggen dat de specerij over libido-verhogende eigenschappen beschikt, oftewel een lustopwekkend effect heeft. Het zou impotentie en erectieproblemen helpen tegengaan.
Symboliek: Lust en Liefde.

Koriander.
Werking: Koriander wordt vanouds gebruikt als medicijn. Het werkt vooral goed tegen ziekten die te maken hebben met de spijsvertering. Het bevat een heilzame combinatie van gezonde vitamines en mineralen. Met koriander maak en houd je je lichaam op een natuurlijke manier schoon en gezond.
Symboliek: liefde, gezondheid, genezing

7,97
Zet op wensenlijst
Artikelnummers
EAN:
7445936360379
Beoordelingen (0)
Hartverwarmend heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Hartverwarmend


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items