opc_loader

Wensenlijst

Zoethout 80 gr

Artikelnr: TKZ70

Zoethout wordt gebruikt voor een goede darmfunctie en helpt in geval van oprispingen, krampen en winderigheid. Zoethoutthee heeft een positieve invloed op de bijnier. Daarom kan het ter ondersteuning bij vermoeidheid en kortstondige stress goed gebruik worden. Zoethout heeft een verzachtende invloed op luchtwegen. Het wordt gebruikt om vrijer en gemakkelijker te ademen en bij een kriebel in de keel.

Lees onder verder

3,95
Zet op wensenlijst
Extra informatie

Daardoor kan het interessant zijn om te gebruiken ter ondersteuning bij allergische aandoeningen zoals hooikoorts en astma. Stoppen met roken kan zorgen voor vermoeidheid en depressie. Zoethout wordt gebruikt tijdens het stoppen met roken. Zoethout helpt bij de verschijnselen van de menopauze of overgang en door de menstruele cyclus. met depressiviteit, suikerhonger en pijnlijk gezwollen borsten.

Zoethout thee 3 x per dag 1 koffielepel per kopje; 5 minuten laten meekoken. Na 6 weken gebruik, een pauze inlassen. Bij kinderen de dosis halveren. (gebruik vanaf 6 jaar) Niet gebruiken bij hoge bloeddruk! Niet gebruiken bij hart- en vaatziekten, diabetes en vochtophoping.

Beoordelingen (0)
Zoethout 80 gr heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Zoethout 80 gr


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items