opc_loader

Wensenlijst

Sint Janskruid 60 gr

Artikelnr: TKSJ60

St. Janskruid heeft een algemeen vitaliserende, stofwisseling bevorderende, opwekkende en stimulerende werking. Het brengt de tonus en energie in de weefsels terug en heeft een reinigende werking door de bloedcirculatie te verlevendigen en het ontgiften via de lever te versnellen. Geeft levenskracht en levenslust: een oppepper bij gevoelens van depressie en pessimisme. Brengt enthousiasme en verlevendigt.

Lees onder verder

4,15
Zet op wensenlijst
Extra informatie

Schenkt moed en zelfvertrouwen bij angstgevoelens. Te gebruiken bij oververmoeidheid, krampen, spierpijnen, slapeloosheid, zenuwspasmen. Werkt ontstekingsremmend, genezing bevorderend, pijnstillend, zenuwstillend, antidepressivum. Heeft een verwarmende werking op winterhanden - en voeten. Ook te gebruiken bij maagpijn en maagkrampen, een zwakke darmfunctie, een geïrriteerde 12-vingerige darm, een te grote activiteit van de slijmvliezen van de spijsvertering, diarree, anorexie, hepatitis, leverstuwing.

Verder reguleert Sint- Janskruid de lever, gal en pancreas. Urinewegen, Ook bij infecties van de urinewegen heeft het een milde werking, vooral bij kinderen, bijvoorbeeld bij bedplassen, wrijf hierbij de bovenbenen en de blaasstreek in met de olie. Het stimuleert ook de lymfeklieren. Zenuwstelsel Bij hartkloppingen, rusteloosheid, hyperventilatie, angsten, slapeloosheid en stress.

Ook bij hormonale stemmingsstoornissen als PMS en emotionele overgangsklachten. Kan ook ingezet worden bij sterk weersgevoelige stemmingsstoornissen, concentratiestoornissen bij kinderen. Het is een antidepressivum zonder de ernstige bijwerkingen die de allopathische middelen vaak hebben, de Arnica van de zenuwen.

Ruimt energieblokkades op en stilt daarmee ook pijn. Bij schaafwonden, droge huid, eczeem, herpes en gordelroos, beenzweren, steekwonden, luieruitslag, tepelkloven, decubitus, verbranding, ter voorkoming van littekens, na zonnebrand kan st. Janskruid ook worden ingezet. Maar ook bij zenuwpijnen, ischias, rugpijn, pijn na operaties kan het gebruikt worden. Sint-Janskruid wordt professioneel gebruikt bij diabetische neuralgie, multiple sclerose en de ziekte van Parkinson.

Ook wordt Sint-Janskruid gebruikt bij de gevolgen van stralingstherapie. Sint-janskruid werkt ook goed bij bepaalde soorten blaasontsteking. Sint-janskruid gecombineerd met Heermoes (paardestaart) werkt goed bij blaasproblemen. Er bestaan verhalen over dit kruid dat het het vermogen tot gecontroleerd dromen kan bevorderen, waarbij de dromer zijn dromen kan beïnvloeden. Essence van de bloemen van Sint-Janskruid wordt toegepast bij doodsangst, nachtmerries en angst voor uittreding.

Sint-Janskruid heeft een beschermende werking op kwetsbare, open persoonlijkheden en schept innerlijke harmonie. Thee gebruik Sint-Janskruid thee mag niet langer dan 10 minuten trekken. Wees voorzichtig met de combinatie van Sint-Janskruid en andere middelen. Niet gebruiken naast bloed verdunnende middelen. Niet gebruiken bij mensen die digoxine en ciclosporine gebruiken, dit laatste middel wordt gebruikt om afstotingsreacties tegen te gaan na een transplantatie, verder wordt deze middelen ook voorgeschreven bij ernstige psoriasis of reumatische artritis.

Beoordelingen (0)
Sint Janskruid 60 gr heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Sint Janskruid 60 gr


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items