opc_loader

Wensenlijst

Cichorei 30gr

Cichorei bevat Inuline, een wateroplosbare voedingsvezel, een prebioticum die de vertering en de opname van voedingsstoffen verbetert en een regelmatige stoelgang bevordert. Lees onder verder >

3,80
Zet op wensenlijst
Extra informatie

Cichorei is eetlustopwekkend, is goed bij bloedarmoede, versterkt maag en ingewanden, reinigt het bloed, de lever, de milt en de nieren, kortom het geeft een 'schoonmaakbeurt' aan het hele organisme en zorgt daardoor voor nieuwe kracht.

Het is dus bij uitstek geschikt voor mensen die klachten hebben over de spijsvertering (zwaar gevoel en pijn na de maaltijd, chronische constipatie), waterzucht, jicht, artritis en huidziekten (pukkels, eczeem) door het afvoeren van de afgebroken huidcellen. Ook bij ale kwalen die hun oorsprong vinden in een slechte leverfunctie, is er wetenschappelijk bewezen dat cichorei juist daar werkzaam is: het is namelijk bekend dat een cichorei-oplossing, intraveneus ingespoten, binnen een half uur de galafscheiding verdubbelt tot verviervoudigt.

Energetisch: Cichorei maakt vrolijk, wijst de weg naar het licht en bevordert de levenslust en de onbaatzuchtige universele Liefde. 

Beoordelingen (0)
Cichorei 30gr heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Cichorei 30gr


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items