opc_loader

Wensenlijst

Lieve mensen,

Well-being is het kloppende hart van BASHYA. De komende periode, waarin we geconfronteerd zullen worden met de impact van een ongekende situatie, zal ons nu meer dan ooit het belang hiervan laten inzien.

Bashya werkt holistisch, volgens oude rituelen, heilzame kruiden en olien. Natuurlijk moet u altijd de adviezen van het RIVM, de artsen en wetenschappers als eerste opvolgen. Maar om je in deze enerverende tijd wat extra steun te bieden proberen we met onze online inspiratie stress het hoofd te bieden en je gezondheid in goede conditie te houden. Dit doen wij het meeste via FaceBook en Instagram. 

Er zijn ook wat kleine dingen die u toe kunt voegen aan de thuisrituelen. Het vele handen wassen maakt uw handen droog en geven wellicht eczeem en jeuk. Denk dan aan onze biologische kruiden creme. De Goudsbloem vol met helende kruiden en oliën om uw huid te helen en te verzorgen.

Denk aan het gebruik van aromatherapie. U kunt gedruik maken van een olie brandertje of een diffuser.

Tea Tree olie 10ml, Eucalyptus olie, Wierook, Lavendel of meer

Met pijn in ons hart hebben wij en de meeste van onze Bashya Coaches en Therapeuten hun praktiijk gesloten. Ondanks alle hygiëne maatregelen is de 1,5 meter afstand niet te garanderen. Echter weet dat u bij uw eigen therapeut ook terecht kunt nu voor advies en producten.  


Bashya Holistic Care & Lifestyle
Canadastraat 34
8141AC Heino
Nederland
+31 (0)572-366134
info@bashya.nl
IBAN: NL02RABO0179173375
KvK: 74451073
Btw: NL001654269B85

Contact

*
Om het contactformulier te activeren moet u reCAPTCHA aanzetten. Zie voor instructies het kennisbank artikel.
Winkelwagen
Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang €5,- korting

* indicates required
Best verkochte artikelen
Levering

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.