opc_loader

Menu

Psycho aromatherapie met Bashya Rani Rollers

De werking van de Rani Roller is gebaseerd op Plantkunde (Fythotherapie) en Etherische oliën (Aromatherapie) gecombineerd met acupressuur (Chinese geneeskunde).

Bij elke roller krijg je een duidelijke gebruiksaanwijzing met de te behandelen acupressuurpunten Handige rollers, die jouw goed kunnen ondersteunen bij emotioneel disbalans als verdriet, depressie, burn-out, verlies van focus, angst, boosheid, schuldgevoel. 

Wat is aromatherapie?

Aromatherapie is een vorm van complementaire en alternatieve geneeskunde (CAM). Het maakt gebruik van essentiële oliën om de symptomen onder controle te houden of uw welzijn te verbeteren.

Het is een holistische therapie, wat betekent dat het je hele zelf ondersteunt: geest, lichaam en ziel. 

We maken gebruik van geurige plantaardige oliën, ook wel etherische oliën genoemd. Deze oliën worden gewonnen uit verschillende delen van planten, zoals bloemen, bladeren, schors, wortels en zaden en bij Bashya zijn ze van biologische teelt. Pure oerkracht.

Deze oliën kunnen op verschillende manieren worden ingezet, zoals massage, inhalatie, verdamping en toevoeging aan badwater. Het wordt vaak gebruikt voor ontspanning, stressvermindering, verbetering van de stemming en verlichting van bepaalde symptomen, 

Met de psycho aroma therapeutische rollers van Bashya wordt naast het gebruik van de energetische werking van deze oliën ook gebruik gemaakt van specifieke acupressuurpunten die meehelpen het welzijn te verbeteren. 

Hoe te gebruiken

Bij de roller zit een gebruiksaanwijzing die je leert waar de specifieke punten zitten die betrekking hebben op een specifieke emotie of ongemak.

Is je interesse gewekt?

Kijk dan eens op onze webpagina Psycho Aroma therapie Daar zie je ook de corresponderende acupressuurpunten. In de Bashya praktijk maak ik ook rollers helemaal op maat voor jou. Mocht je hier meer van willen weten stuur dan even een mailtje of vul ons contactformulier in

Groetjes Bashya

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.