opc_loader

Wensenlijst

Safi verwarmende Thalasso

Detox, ontspanning, verlichting en een beleving! Safi is op verschillende manieren in te zetten in een Bashya Behandeling. Denk ook aan pakkingen op pijnlijke spieren en gewrichten met de toevoeging van een pipetje Suk-Ja tinctuur aan de Safi! (reuma / artritis). 
De Basis is 1op1 Safi met warm water waarna je het helemaal op maat kunt maken. Op alumium folie of plastic top af met katoenen lap of gaasje. Plaats dan op het te behandelen gebied. Natuurlijk kunnen handen en voeten ook worden behandeld met Safi.

 • Lever Detox 
  Je kunt er eventueel een energetische olie aan de Safi pakking toevoegen. Voor het detoxen is natuurlijk de Detox perfect. Maar denk ook eens aan de olie Element Water ter ondersteuning van de leverenergie bij boosheid & frustratie. Maar natuurlijk ook in het voorjaar wanneer de Hout Energie het hardst nodig is.
 • Pakking voor onderrug
  De energetische olie zou chakra 2 zijn. Breng de pakking aan op het te behandelen gebied
 • Nek en schouderpakking
  De energetische olie zou hier de regendruppels "Ontwaken" zijn.. Masseer rond de C7 (bizonbult) en maak het bovenste deel van de nek schouders los Breng de pakking aan op het te behandelen gebied
 • Als detox peeling/masker 
  Voeg een 1/2 theelepel Safi toe aan de Moana Wash met een beetje warm water. Stimuleert de doorbloeding, sterk reinigend terwijl de pH-waarde op peil blijft.Verwijder met kompresdoek of washandjes.

29,50
Zet op wensenlijst
Beoordelingen (0)
Safi verwarmende Thalasso heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Safi verwarmende Thalasso


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items