opc_loader

Wensenlijst

DE RICHTINGEN VAN BASHYA®

Holistic Wellness Bashya  Coach

Complementair  Bashya Therapeut

 

HOLISTIC WELLNESS BASHYA COACH
Waar de reguliere schoonheidsspecialiste stopt gaat Bashya verder
 

Wanneer je als schoonheidsspecialiste, pedicure of massagetherapeut je verder wilt verdiepen in behandeltechnieken voor in de praktijk. De gevolgen van een innerlijk disbalans door bijv. stress, hormoonverstoringen, etc. zijn in eerste instantie zichtbaar als een esthetisch probleem, met typische verschijnselen op gezicht en lichaam. (Couperose, acne, vermoeide huid, eczeem, verslapte, vale of grauwe huid, etc.).Bashya Technieken werken op de oorzaak van het "probleem" en werkt op het zelfhelend vermogen van het lichaam zelf.

 

Zoveel mensen gaan gebukt onder stress en spanningen met als consequentie stress gerelateerde ziekten en ongemakken. Graag willen we samen met u het verschil maken en de verbindingen leggen tussen het fysieke, mentale en emotionele kant van het mens-zijn.

 

COMPLEMENTAIR BASHYA THERAPEUT
Waar de reguliere schoonheidsspecialiste stopt gaat Bashya verder
 

BASHYA® complementair werkt aanvullend op de reguliere geneeskunde. Het meest wezenlijke van de complementaire geneeskunde is de benadering van ziekte als signaal van een verstoring van de gehele mens. De complementaire geneeskunde werkt volgens de volgende natuurwetten waarbij geen lichaamsvreemde stoffen gebruikt, therapie en middelen regulerend werken en gewerkt wordt op alle facetten van het Mens-zijn.

 

Als je graag meer informatie zou willen over Bashya  kun je contact opnemen met ons op het onderstaande adres of via het contactformulier.
 

 

Bashya Holistic Care & Lifestyle
De Cingel 14
8141BX Heino
Nederland
+31 (0)646610910
info@bashya.nl
IBAN: NL02RABO0179173375
KvK: 74451073
Btw: NL001654269B85

Contact

*
*
*